16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Wijkverpleging wordt door veel mensen met open armen ontvangen

Ben of ken jij iemand die zorg thuis benodigd is? Bijvoorbeeld omdat diegene net een ingrijpende operatie gehad heeft, slecht te been is of in de laatste levensfase terecht is gekomen? Dan kan wijkverpleging de uitkomst bieden voor diegene! Wijkverpleging is er in vele soorten en gradaties te verkrijgen en er is dan ook altijd wel een wijkteam bij jou in de buurt. Een aanbieder van dergelijke zorg is ZorgAccent, een grote naam in de regio van Overijssel. ZorgAccent is al jaren voor veel mensen dé partij die zij inschakelen voor diverse typen zorg. Zo is ook wijkverpleging iets waar zij de afgelopen jaren enorm in gegroeid zijn.

Kleine teams met specialisten

De wijkteams van ZorgAccent werken in sommige opzichten net even anders dan je misschien gewend bent. De verpleegkundigen van ZorgAccent vormen namelijk kleinschalige, specialistische teams. Hierdoor kunnen zij in principe elke type zorg leveren. Van wondverzorging en het omgaan met dementie tot iemand perfect ondersteunen in zijn of haar laatste levensfase. Daarnaast is het grote voordeel van kleinschalige teams dat telkens dezelfde personen de zorg verlenen. Met name wanneer je een dierbare hebt die kampt met dementie is dit erg prettig. Ook kan er zo beter samengewerkt worden met familie en vrienden. Hetzelfde verhaal hoeft niet elke keer opnieuw uitgelegd worden en de communicatie wordt hierdoor een stuk beter. Persoonlijke zorg thuis, dat wil jij toch ook voor jouw familielid, vriend of andere dierbare? ZorgAccent kan dit leveren.

Ga in gesprek met ZorgAccent

Per persoon verschilt het natuurlijk welke vorm van wijkverpleging er benodigd is. Daarnaast heb je ook altijd familie en vrienden die maar al te graag ondersteunen. Om de mogelijkheden in kaart te brengen en een zorgplan op te stellen is het verstandig om eens met een expert van ZorgAccent aan tafel te gaan. Zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en zo komen jullie gezamenlijk tot de best mogelijke zorg.