23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Met de lenzenvloeistof Optifree zitten je lenzen weer als gegoten

Lenzenvloeistof Optifree is één van de meest gekozen vloeistoffen bij lenzendragers op dit moment. Wist jij dat van lenzenvloeistof te veranderen vaak een grote verbetering op kan leveren? Lenzenvloeistof is er namelijk niet alleen om je lenzen in te bewaren zodat ze niet uitdrogen. Het maakt je lenzen schoon, zorgt ervoor dat je ogen ze niet afstoten en houdt je lenzen op hun plek. Een goede lenzenvloeistof is dan ook essentieel voor het draagcomfort van de lenzen en deze keuze is persoonlijk. De lenzenvloeistof van Optifree is dan een perfecte optie.

De lenzenvloeistof Optifree

Het merk lenzenvloeistof Optifree verkoopt twee verschillende lenzenvloeistoffen, namelijk Optifree Express en Optifree PureMoist. Optifree Express is de meest gangbare keuze en een goede lenzenvloeistof voor dagelijks gebruik. Heb je droge- of gevoelige ogen, dan is PureMoist een betere keuze. Deze laat een hydraterend laagje op de lenzen achter terwijl je ze opbergt, waardoor ze je ogen niet uitdrogen en zachter aanvoelen. Beide opties zijn alles-in-één oplossingen voor zachte lenzen. Terwijl je je lenzen opbergt worden ze gereinigd, gehydrateerd, gespoeld en ontsmet. Dat betekent dat jij elke ochtend frisse en schone lenzen in kunt doen, klaar om weer een dag gedragen te worden.

Het belang van een goede lenzenvloeistof

Mensen die voor een lenzenvloeistof Optifree hebben gekozen, weten als geen ander hoe belangrijk een goede vloeistof is. En er zijn een groot aantal symptomen die vaak aan de lenzen gewijd worden, maar die kunnen worden opgelost door over te stappen op een lenzenvloeistof van Optifree. Merk je dat je ogen vaak geïrriteerd en branderig aanvoelen? Heb je last van droge-, rode- of jeukende ogen? Misschien zijn je ogen zelfs ontstoken? Dit zijn alle symptomen die mogelijk kunnen worden opgelost door van lenzenvloeistof te veranderen. De eerste stap die je neemt is om je ogen te laten testen door een opticien.

Welk soort ogen heb je?

De test van de opticien zal uitwijzen of jouw symptomen kunnen worden verlicht als je overstapt naar een lenzenvloeistof Optifree. Als er sprake is van een allergie voor conserveringsmiddelen, bijvoorbeeld, dan is het beter om voor een lenzenvloeistof op basis van peroxide te kiezen. Het is ook mogelijk dat de problemen toch door de lenzen zelf veroorzaakt worden of dat er een onderliggend medisch probleem is dat moet worden aangesproken. In de meeste gevallen zal de opticien je het groene licht geven en kun je een lenzenvloeistof van Optifree uitproberen om te zien of het verbetering oplevert. Schaf een reisflacon aan, met genoeg vloeistof voor twee weken.

Overstappen

Nadat je de lenzenvloeistof Optifree twee weken uitgeprobeerd hebt, ga je weer naar je opticien. Deze kan dan zien of je ogen ook vanuit een medisch oogpunt positief op de verandering hebben gereageerd. Krijg je het groene licht, dan is het overstappen zo gedaan. Je kunt nu investeren in een grotere hoeveelheid en dan is een online winkel vaak het voordeligst. Schaf je Optifree vloeistof aan met volumekorting en je lenzen zitten snel weer als gegoten.