23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Afscheid van een dierbare

Een uitvaart moeten regelen na het overlijden van een dierbare is een erg lastig proces voor de meeste mensen. Een overlijden op zichzelf is al een erg ingrijpende gebeurtenis. Tijdens een uitvaart zal je afscheid moeten nemen van iemand die je dierbaar is. Er zal vast veel pijn en verdriet zijn. Naast je eigen rouwproces moet er rondom een uitvaart ontzettend veel gedaan en besloten worden.

Uitvaart Hengelo wilt je heel graag erbij helpen, zodat dit proces zo fijn en mooi mogelijk kan gaan verlopen.

Een bijzonder afscheid

Uitvaart Hengelo is er in gespecialiseerd om met heel veel compassie, geduld en liefde een uitvaart helemaal naar de wensen van jou of de overleden dierbare te organiseren. Niks is te gek, want een uitvaart is een belangrijk onderdeel in je eigen verwerkingsproces. Er kan bijvoorbeeld een afscheidsviering in je eigen tuin met veel kaarsen worden geregeld. Of als je het leven van je dierbare juist wilt vieren in de favoriete kroeg met drankjes, zoals iemand dat had gewild. Een mooie bijzondere en persoonlijke locatie, waar je de afscheidsceremonie wilt organiseren. Men kan er zelfs voor kiezen om afscheid, op de locatie van de overleden persoon, te nemen.
Een uitvaart kan echter ook gewoon simpel worden gehouden als dat beter aansluit en de wensen zijn. Een simpel plakje cake met een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Daar is helemaal niks mis mee natuurlijk.

Uitvaart Hengelo

Er is tegenwoordig van alles mogelijk rondom een uitvaart van een geliefd persoon. Uitvaart Hengelo wilt mensen zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden in dit o zo lastige proces. Door alles naar de wensen van een dierbare en/of de nabestaanden te regelen, is er meer rust en ruimte om het verlies te verwerken. Dat is het allerbelangrijkste.