23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Kale knikkers, zo doe je dat!

Je kent het vast wel, je wilt je ballen scheren maar weet niet hoe en waar je moet beginnen. Toch wil je graag een paar kale knikkers in je broek, maar jij hebt net als vele andere mannen er de ballen verstand van. Je wilt net als je lichaamshaar natuurlijk ook je geslachtsdeel graag lekker kaal en glad hebben. Stel je eens voor dat jij je edele heer uit de broek moet halen en er dan een flinke haardos tevoorschijn komt? Dat wil je toch echt niet. Vind jij het nu ook zo vervelend dat je last hebt van zo een grote haardos dan is het heel verstandig hier wat aan te doen. Ga je ballen scheren en zeg vaarwel tegen die haardos.

Welke manier kies je

Naast het feit dat je je schaamhaar kunt scheren en trimmen kun je er zelfs voor kiezen je schaamhaar te waxen. Wil jij je schaamstreek het liefste gaan waxen, zorg dan dat je goed voorbereid bent. Om te beginnen is het verstandig genoeg ongeparfumeerde lotion in huis te halen. Ook kan het handig zijn je huid een aantal dagen met lauw water te wassen. Waxen kan nogal een vervelende irritatie geven maar je kunt dit wel laten doen. Wil jij niet dat er iemand aan je edele delen komt dan is het verstandiger om toch een trimmer of een scheermesje te gebruiken. Scheren doet het minste pijn mits je voorzichtig bent met jezelf. Je kunt dit helemaal zelf doen op je gemak in de badkamer. Let op! Gebruik nooit een ontharingscrème op je edele deel. Dit kan jou namelijk vervelende brandplekken geven.

Ballen scheren, waarmee doe je dat?

Je wilt jezelf niet verwonden tijdens de ballen scheren, daarom is het belangrijk dat jij het juiste gereedschap gebruikt om jouw schaamhaar te scheren. Vraag jezelf eerst eens af hoe jij jezelf wilt scheren. Wil je echte kale knikkers of wil je er wat kortere haren op houden. Voor iedereen is de voorkeur hiervan anders. Je kunt kiezen voor een trimmer die eigenlijk geen risico met zich mee brengt, maar je kunt ook gaan voor een vlijm scherp scheermesjes dat wel om heel veel voorzichtigheid vragen. Ga jij je ballen scheren met een scherp scheermes? Kies dan een mesje met zoveel mogelijk bladen. Het is namelijk zo dat je de kans op verwondingen en eventuele sneetjes behoorlijk kunt verkleinen.

Na het scheren

Je moet niet denken dat je na het scheren gelijk klaar bent. Het is namelijk heel belangrijk om je ballen de nodige nazorg te geven. Je wilt natuurlijk niet dat je ook nog eens dagen last hebt van huidirritatie na het scheren en je wilt eventuele ingegroeide haren zo goed mogelijk voorkomen. Gebruik een ongeparfumeerde balsem of lotion, omdat je huid daar nog veel gevoeliger is dan de rest van je huid. Gebruik dit een aantal dagen achter elkaar en je zult merken dat jij je scheerbeurt perfect hebt aangepakt. Let wel op dat er geen alcohol in de lotion zit. Dit zal namelijk een vervelend prikkelend gevoel geven.