16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Van de dokter oogdruppels gekregen

ursapharm-hylo-gel-10-mlVan de dokter oogdruppels gekregen

Eigenlijk heb ik al bijna mijn hele leven last van mijn ogen. Dit duurde vaak maar een weekje en dan was het wel weer over. Er was nog geen reden tot paniek aangezien het nooit langer bleef hangen. Het was wel een heel vervelend gevoel en de dokter wist ook niet precies wat het was, hij dacht gewoon dat het steeds een ontsteking was. De vorige keer duurde het echter langer dan een week en het begon echt pijn te doen. Ik ben toen weer naar de dokter geweest en dit keer was het wat serieuzer. Hij gaf me gelijk oogdruppels mee die ik vijf keer per dag in mijn ogen moest doen. Na een dag of drie zou de ergste pijn dan wel over moeten zijn. Na de eerste dag oogdruppels gebruikt te hebben werd het gelukkig al wat minden, de oogdruppen leken te helpen. Helaas gebeurde dit allemaal in mijn vakantie dus ik heb niet echt kunnen genieten die periode. Gezondheid gaat nog altijd boven alles dus dit moest eerst weer achter de rug zijn. Na drie dagen oogdruppels gebruikt te hebben was de pijn inderdaad verdwenen. Ik moest nog wel vier dagen doorgaan om er zeker van te zijn dat het over ging. Na die oogdruppels gebruikt te hebben is het niet meer terug gekomen, het zal mij echter niet verbazen als het volgend jaar weer eens voorkomt. Gelukkig ben ik toch nog lekker op vakantie geweest.