16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Pruiken laten maken bij Haarknopen.nl

Omdat mijn moeder kaal werd wilde zij graag een haarstuk. Maar als je pruiken wil bestellen online dan moet je bij heel veel bedrijven langer dan een maand wachten. Zolang wilde mij moeder natuurlijk niet wachten en al snel kwam ik op de website van Haarknopen.nl terecht. Dit was precies wat wij zochten voor mijn moeder en maakte daarom ook een afspraak met deze ondernemer. Omdat het voor mijn moeder medisch is kreeg zij een aardige vergoeding voor het haarstuk en besloot dan ook om voor hand gemaakte pruik te gaan.

Geen onderscheid zie je met echt haar

De pruiken die mijn moeder heeft laten maken bij Haarknopen.nl zijn niet van echt haar te onderscheiden. Mijn moeder is dan ook meer dan tevreden over het eindresultaat die deze onderneming heeft gemaakt. Mijn moeder werd zeer vriendelijk geholpen door de medewerker van dit bedrijf en luisterde goed naar de wensen van mijn moeder. Binnen een week was de haarstukken van mijn moeder klaar en kon zij met haar nieuwe coupe naar buiten. De meeste mensen valt het niet eens op dat het nephaar is en vragen dan ook of mijn moeder naar de kapper is geweest.