23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven was zo gebeurd!

Niet elke vrouw heeft er last van maar wel elke vrouw kan het zich denk ik wel indenken hoe vervelend uit stekende of te grote schaamlippen zijn. Dit kan heel erg in de weg zitten bij sporten zoals hardlopen, paardrijden of bij het vrijen zal het niet fijn zijn. Als u hier aan lijdt, kan ik u adviseren om een Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven te overwegen. Het is in totaal een ingreep van een uur en u zal hierna veel meer genot beleven aan de bovengenoemde sporten en natuurlijk nog meer. Ook bij het vrijen zal het een hele opluchting zijn als u de correctie heeft uitgevoerd. De schaamlip correctie wordt ook wel labia correctie genoemd en is een veelvoorkomende ingreep bij vrouwen die problemen ondervinden aan te grote schaamlippen. Dit kan een branderig gevoel opleveren waar u hele dagen last van zal hebben.

Na de ingreep

Zoals u al weet, is het een hele simpele ingreep en het duurt maar een uur. Daar komt bij dat het genezingsproces ook zeer snel gaat. Na één tot twee weken na de behandeling kunt u het normale leven weer oppakken. De Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven is een dagbehandeling en u hoeft niet onder algehele narcose. Het is gewoon een plaatselijke verdoving waarbij de schaamlippen worden ingekort.

Blijvend resultaat

De correctie is met blijvend resultaat. Als het eenmaal is genezen zal u er geen moeilijkheden aan ondervinden en kunt u zonder problemen alle dingen waar u moeilijkheden mee had, oppakken. Veldhoven kliniek zal voor u alles uit de kast halen!