23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Overstap nieuwe verzekering met zorgkorting

Overstap nieuwe verzekering met zorgkorting

Administratie is voor mij een ramp, laat staan verzekeringen en de belasting. Voor je het weet ben je vele centjes lichter, zonder dat je het door hebt. Een vriend van mij zij dat ik eens moest kijken hoeveel zorgkorting ik kon krijgen. Ik weet niet precies wat hij daar mee bedoelde, zorgkorting. Maar hij zei dat er een site was waar je op zorgkorting kan krijgen op je maandelijkse premie. Ik ging naar zorgkorting en zag inderdaad dat je alles kon vergelijken. Toen heb ik mijn verzekeringsgegevens maar uit de administratiebak gehaald en wat bleek dus: ik kon echt veel besparen. Ik heb nu geregeld dat ik bij een goedkopere zorgverzekering ga en ik krijg daarop nog eens zorgkorting. Heel erg fijn, want voor stukken minder geld ben ik voor hetzelfde verzekerd. Ontzettend handig. Ik heb de zorgkorting gelijk door getipt weer aan een andere vriendin van mij, zij heeft namelijk ook drie kinderen die alle drie in de pubertijd zitten, ik denk dat zij ook wel een aanzienlijke zorgkorting kan krijgen als ze het even vergelijkt en alles goed uitzoekt. Gelukkig heb ik zelf nooit echt ongevallen, maar je weet maar nooit, vorig jaar moest ik bijvoorbeeld onverwacht een wortelkanaalbehandeling ondergaan, nou dan moet je wel goed verzekerd zijn anders ben je bakken met geld kwijt. Vaak weet je dit niet eens en krijg je achter af op eens een rekening van zes honderd euro. Nou, dat moet je maar net hebben.