16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Ook in de zorg is bedrijfskleding bedrukken relevant

Mijn vele ervaringen in de zorg hebben mij op eveneens vele plekken gebracht. Daardoor heb ik echt een goed kijkje in de keuken gekregen van wat instellingen doen om de relatie tussen hulpverlener en cliënt te doen scheiden. Een van de meest in het oog springende verschillen betreft natuurlijk wel de kleding die zorgverleners aanhebben. Vandaag dan ook een artikel over bedrijfskleding bedrukken bij Max Bedrijfskleding, omdat ik eens in het onderwerp gedoken ben.

Kleding voor een zorgbedrijf

Nu ben je vast benieuwd wat ik er allemaal over kan vertellen, en om dat te doen wilde ik je even meenemen naar de mogelijkheden die er bij Max zijn. Ik zal je aan de hand van enkele voorbeelden laten zien wat ook jij, als instantie of als ondernemer in de zorg, kunt doen om een zo helder mogelijke beeldtaal te creëren. Mensen hebben namelijk behoefte aan duidelijkheid, en dat is in de zorg al helemaal zo natuurlijk, alwaar je overgeleverd bent aan het verzorgend personeel. Bij Maxilia, want daar is Max Bedrijfskleding onderdeel van, heb je allerlei verschillende manieren om allerhande uiteenlopende relatiegeschenken en promotiematerialen te laten personaliseren, en ook bedrijfskleding bedrukken maakt daar deel van uit.

112

Allereerst een effen t-shirt dat je kunt laten bedrukken, bijvoorbeeld op de borstkas, met het logo van de instelling of zelfs je naam. Natuurlijk kun je ook de achterzijde van het shirt bedrukken, kijk maar eens naar bovenstaand voorbeeld. Klik je op de afbeelding zelf, dan word je direct doorgeleid naar de betreffende productpagina.

114

Ook kun je kiezen voor een groter shirt, met lange mouwen. Dit biedt extra warmte en is bovendien formeler, hetgeen in sommige situaties zeker een voordeel kan betekenen.

127

Wil je het nóg formeler hebben, denk dan eens aan een blouse die eveneens bedrukt kan worden met bijvoorbeeld een logo. Op die zin creëer je echt een professionele uitstraling met je bedrijfskleding!