23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Luchtreiniger verhelpt slepende ongenoegens

airsain logoLuchtreiniger verhelpt slepende ongenoegens

Mijn vriend heeft zich een tijdlang heel slecht gevoeld en al die tijd hebben we niet geweten wat er speelde. Het was eigenlijk een verschrikkelijke tijd want mijn vriend voelde zich aan allerlei kanten niet serieus genomen, niet door de dokter en uiteindelijk ook niet meer door mij. Ik houd er gewoon van als er voor elke situatie makkelijke oplossingen zijn. Je hebt een probleem, werkt er aan en dan uiteindelijk is het over, bij wijze van hapklare brokken. Dat kon in dit geval niet, want het sluimerde maar door. Daar kon mijn vriend natuurlijk niets aan doen, want geloof me, hij heeft op allerlei verschillende manieren geprobeerd erachter te komen wat er speelde. Hij werd gewoon de hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd, men wist niet wat er aan de hand was. Op een gegeven moment zocht hij het in de alternatieve hoek en dat bleek een heel vruchtbaar besluit. Er kwam een therapeut bij ons thuis, nadat mijn vriend enkele gesprekken bij haar had gehad. Zij wilde niet alleen zien hoe de thuissituatie was, maar ook kijken of zijn gezondheidsklachten wellicht oorsprong hadden in ons eigen huis, omdat hij hier natuurlijk wel erg vaak was. Zij voelde gelijk iets in de lucht en raadde ons aan een luchtreiniger te kopen. Ten einde raad deed mijn vriend dat dus maar, en in de weken die volgden merkte ik aan alles dat hij begon op te knappen. Ik kon mij ogen niet geloven, zou die luchtreiniger daar echt aan hebben bijgedragen? Initieel nam ik de luchtreiniger niet erg serieus, maar toen het zo bleek te kunnen helpen ben ik me er meer in gaan verdiepen en kan ik me wel voor mijn hoofd slaan dat ik mijn vriend hier niet eerder op heb kunnen attenderen. Een luchtreiniger in je huis ís namelijk ook erg zuiverend en kan zoveel slepende ongenoegens verhelpen! Een oplossing van jewelste!