16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Hyaluronzuur in speciaal gefabriceerde capsules

hyaluronzuur-collageen-tegen-verouderingHyaluronzuur in speciaal gefabriceerde capsules

Ik slik al een tijdje hyaluronzuur in speciale capsules. Mijn vriend en tevens voedingsdeskundige heeft mij dit aangeraden. De hyaluronzuur is in staat om veel water aan zich te binden, zo ook gewrichtsvloeistof. Mijn gewrichten worden hierdoor soepeler en ik kan mijn krachten beter besparen. Ik heb al jaren last van mijn gewrichten. Als kind heb ik vele operaties ondergaan aan mijn bovenbeen. Ik moest een been mergtransplantatie en een verlenging van het bot. Het waren zware en heftige operaties en ik ben er nooit echt van hersteld. Dit wil zeggen dat ik vaak nog last heb en met name mijn gewrichten snel stijf worden. Ons lichaam wordt bij elkaar gehouden door collageen. De hyaluronzuur verbeterd de vernieuwing van collageen, zo is er dus een leuke bijkomstigheid dat ik er langer jonger uit blijf zien. Mijn huid en gewrichten zijn door de hyaluronzuur veel flexibeler geworden. Ik koop de hyaluronzuur bij de health winkel op internet. Zij halen de capsules uit Duitsland waardoor er geen toevoeging zit van andere hulpstoffen en de volledige concentratie van het hyaluronzuur in de capsule aanwezig is. Mijn vriend denkt het nu ook te willen slikken. Ik moet hier een beetje om lachen want ik weet zeker dat het om ouder worden gaat. Laatst had hij al zijn eerste grijze haartjes, hij wist niet wat hij met zichzelf aan moest. Verven vond hij maar raar maar grijze haren vond hij ook verschrikkelijk. Na veel onnodige ruzies, vooral omdat ik er gewoon weg erg om moest lachen, heb ik uiteindelijk een natuurlijke spoeling in zijn haar gedaan. Je ziet er niks meer van.