23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Fysio Profit in Oosterhout werd mij aangeraden

PRT-Methode Fysiotherapie

Omdat ik een patiënt ben geweest bij Fysio Profit Oosterhout en mijn revalidatie met succes heb weten te beëindigen, ben ik daarom op het idee gekomen om hierover een bericht te schrijven en deze achter te laten op deze site. Omdat ik reuma heb en hier echt graag begeleiding in wilde hebben omdat ik mijn hele houding verkeerd begon aan te nemen, heb ik mij laten adviseren om te kiezen voor Fysio Profit hier in Oosterhout. De verhalen klonken erg positief en dat heeft mij doen besluiten om eens contact op te nemen met dit bedrijf voor een intake. En al snel zat ik aan tafel met een therapeut om mijn klachten te bespreken en een plan van aanpak te maken.

Ik keek er naar uit om naar Fysio Profit te gaan

Toen de eerste sessie begon vond ik het een beetje lastig om de oefeningen te doen. Ik durfde er niet zo goed aan toe te geven omdat ik een beetje bang ben geworden van de pijn die reuma met zich mee kan brengen. Maar al snel kreeg ik steeds meer vertrouwen en kan ik nu al zeggen dat ik mij een stuk prettiger kan bewegen. Het is zo typisch dat je door een verkeerde houding aan te nemen, het hele probleem hierdoor juist aan het verergeren bent, terwijl je dit natuurlijk absoluut niet wilt. Het is echt een kunst om dat af te leren en jezelf een andere houding opnieuw moet aanleren. Met de training die ik bij Fysio Profit bij ons in Oosterhout heb gedaan, voel ik mij echt een stuk beter en fitter en heb ik enorm veel geleerd om beter met mijn reuma om te kunnen gaan. Hier bereik je dus echt het doel dat je wilt halen.