16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Voor deze behandeling met botox bij de kliniek vind je hier meer informatie over rimpelbehandeling

botox  injection in woman lipsVoor deze behandeling met botox bij de kliniek vind je hier meer informatie over rimpelbehandeling

Zoals het elke vrouw op zeker moment in haar leven wel overkomt, was het bij mij na mijn vijftigste ook zover. Op de een of andere manier herkende ik mijn gezicht niet meer in de spiegel, niet zoals ik het gewend was van mijzelf in elk geval, het was niet zoals ik mijzelf in mijn hoofd zag, zoals ik mij daadwerkelijk voelde. Gelukkig bleek er, zoals voor de meeste van dit soort zaken het geval is, een oplossing binnen handbereik. Ik ging mijn vriendinnen te rade en van hen kreeg ik vele tips over wat nu te doen, hoe om te gaan met dit soort veranderingen in je aangezicht. Een van hen kwam met de tip voor deze behandeling met botox bij velvet clinics en dat is er een geweest die ik ter harte heb genomen. En blij toe overigens, want ik voel me weer veel frisser sindsdien. Ik heb er totaal geen problemen mee botox in mijn lijf te hebben, want het maakt dat ik me weer voel zoals ik me al lange tijd niet meer voelde, het zorgt voor een positief zelfbeeld en het heeft me er echt weer jeugdiger uit doen zien. Van alle kanten krijg ik dit dan ook te horen, mensen complimenteren me met mijn goede looks en vragen me of ik net terug kom van vakantie, omdat ik er zo uitgerust en fris uitzie. Ik ben erg blij van al die rimpels af te zijn, het was iets wat ik toch niet kon accepteren, de tand des tijds deed teveel met mijn uitstraling, helaas. Ben je zelf misschien ook geïnteresseerd in meer informatie over rimpelbehandeling of ben je nieuwsgierig naar andere verhalen van ervaringsdeskundigen, lees je er dan gewoon vrijblijvend over in.