23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Vastzittende hoest door rokerige ruimte

Vastzittende hoest door rokerige ruimte

Een vastzittende hoest is erg vervelend, ik heb er al een week last van en het belemmert mij echt. De vastzittende hoest2018d57ed855fc2fbe3454c7e18b756f blijft maar prikken en doen, ik probeer echt het slijm naar boven te hoesten maar het lijkt wel alsof dit niet lukt.  Ik heb al een hoestdrank genomen maar volgens mij ging het om prikkelhoest en niet om vastzittende hoest, want het wordt alleen maar vervelender. Dus morgen even kijken of er iets is tegen mijn vastzittende hoest. Zelf vind ik het zo vervelend. Ik heb hier namelijk nooit last van. Ik ben dit weekend wel in een rokerige ruimte geweest, misschien heeft het hier mee te maken. Ik heb nooit gerookt en mijn vriendinnen ook niet echt. Mijn ouders trouwens ook niet, dus ik word er niet echt snel mee geconfronteerd. Maar dit weekend was het dus wel heftig, ik was op een verjaardag waar er gerookt mocht worden. In een woonkamer met dertig man die bijna allemaal roken is dus wel heftig. De volgende dag merkte ik het al gelijk door mijn keelpijn, en ook mijn kleren roken ontzettend naar rook. Maar een paar dagen later begon ik dus met hoesten. Ik hoor ook echt dat het een vastzittende hoest is. Als het nog langer doorgaat dan hoop ik dat het niet erger wordt. Misschien wil ik toch naar de dokter gewoon voor de zekerheid. Wat ik doe met een rokerige omgeving weet ik niet, ik wil ook geen spelbreker zijn. Maar soms kan ik wel wat beter aangeven wat ik wil en voel. Het liefst zit ik natuurlijk niet in een rokerige omgeving, vooral niet als dit mij een vastzittende hoest oplevert. Daarom denk ik dat ik wel iets eerlijker naar mijzelf en anderen moet zijn.