16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Tandenservice in Utrecht is ideaal

Normaal gesproken kan ik erg ziek zijn wanneer ik weer weet dat ik naar de tandarts moet. Dit begint al weken van tevoren waar ik eerlijk gezegd best wel klaar mee ben. Ik wilde een manier zoeken wat mij zou helpen om niet bang te zijn. Puur toeval ben ik Tandenservice in Utrecht tegengekomen. Hier merkte ik dat hun echt om de patiënt geven, niet dat mijn tandarts dat niet doet hoor maar het voelt in ieder geval anders. magnified_tooth

Contact gezocht met hun.

Aangezien ik maar al te graag wilde weten of dat ik ook angst heb bij hun heb ik een afspraak gemaakt. Heb het verhaal uitgelegd waarin ik spreek over angst bij de tandarts. Gelukkig kunnen ze dit begrijpen en gaan ze hiermee rekening houden. Vanwege het feit dat de tandarts dit al zegt maakt het al een stuk aangenamer, echter moest ik dan alsnog naar de tandarts toe!

Keuze gemaakt.logo_medium

Bij mijn eerste bezoek aan de Tandenservice in Utrecht heb ik goed gesproken met de tandarts. Hij houdt er netjes rekening mee dat hij alles bespreekt in wat hij gaat doen, hiermee hoopt hij mij wat rustiger in de stoel te krijgen. Dit gaf mij een prettig gevoel en na verloop van tijd voelde ik me al wat meer op mijn gemak. Ik zeg het niet vaak maar sinds dat ik overgestapt ben van tandarts heb ik geen angst meer en durf ik gewoon ernaartoe te gaan. Wat ik ook fijn vind is dat deze tandarts bijna alle mogelijke behandelingen uitvoert.implant_tooth