13 juli 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

saunabon

Saunabon voor mijn verjaardag

saunabon

Een feestje!

Niet lang geleden was ik weer jarig, daar maak ik altijd een leuk feest van! Hoe oud ik ook word, het moet altijd gevierd worden. Op mijn verjaardag heb ik veel familie uitgenodigd en iedereen bracht een leuk cadeautje mee. Dat was natuurlijk niet nodig, maar leuk was het wel. Van mijn man heb ik een saunabon cadeau gekregen. Daar was ik erg blij mee! Met het saunabon cadeau kan ik de rest van het jaar op zijn kosten naar de sauna! Een saunabon kun je met verschillende bedragen geven en daarom is het voor iedereen wel een geschikt cadeau. Zo geef ik ook graag saunabonnen aan mijn vriendinnen of mijn moeder. Iedereen is er altijd blij mee, want je geeft als het ware een ervaring cadeau! Een heerlijk rustmoment voor iemand alleen of met zijn tweeën. Lekker toch?!

 

saunabon

Lekker verwennen

Wanneer ik naar de wellness ga, laat ik mij zelf altijd lekker verwennen. Enkel een bezoekje aan de sauna is niet voldoende voor mij! Graag heb ik er ook lekkere massages bij en als afsluiter laat ik vaak mijn handen en voeten behandelen. Die worden dan ook gemasseerd en natuurlijk bewerkt met lekkere cremes. Daarnaast ben ik ook nooit vies van een manicure en pedicure! Met dit soort dagen laad ik mijzelf altijd helemaal op, zodat ik de rest van de maand vol energie door kan komen. Voor iedereen die snel gestrest is, is dit echt een aanrader. Zorg voor jezelf!