16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

natuurlijke facelift

Natuurlijke facelift gehad bij Good Looking

Wist jij al dat er ook zo iets bestaat als een natuurlijke facelift? Persoonlijk dacht ik altijd dat er naalden aan te pas kwamen. Ook zag ik het altijd voor me als dat er iets in mijn huid gespoten moest worden. Dat zag ik allemaal niet zitten, maar een lift van mijn huid wilde ik wel graag. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en gelukkig kwam ik deze behandeling bij Good Looking tegen. Middels zes stappen wordt de lift op een natuurlijke manier uitgevoerd. Hier komen geen naalden aan te pas. Dit maakt de behandeling prettig voor iedereen! Eerst werd mijn huid geanalyseerd, zodat de vervolgstappen bepaald konden worden. Dit had te maken met het type huid dat ik heb. Dat is voor iedereen weer anders, natuurlijk! Inmiddels is mijn huid mooi strak. Ik lijk echt een paar jaar jonger en dat was deze ingreep natuurlijk waard.

natuurlijke facelift Zo snel gaat een natuurlijke facelift

Hecht jij ook waarde aan jouw schoonheid? En begin je jouw leeftijd te merken aan je huid? Dan is een natuurlijke facelift ook voor jou weggelegd. Het verloopt erg snel, naar mijn mening. Zodoende heb je extra lang resultaat en daar wordt natuurlijk iedereen blij van! Het is een vorm van mesotherapie en daarvoor worden micro injecties op de juiste plaatsen gebruikt. Hier merk je bijna niets van waardoor het snel en pijnloos verloopt. In de huid komen vitaminen, mineralen, aminozuren, peptiden en hyaluronzuur terecht. Vervolgens wordt de huid strakgetrokken, ofwel gelift. Dit wordt gedaan door een laser. Er wordt aangeraden een kuur van 10 behandelingen te doen, maar eigenlijk zie je al na 1 keer resultaat. Je gaat altijd eerst op consult, om te zien wat voor jou het beste werkt. Volgende week staat mijn volgende sessie gepland. Ik ben erg benieuwd hoe die mij gaat bevallen.

natuurlijke facelift