12 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Mijn ervaring met helderzienden

logo (18)Mijn ervaring met helderzienden

Ik heb mij altijd al wel verdiept in spiritualiteit en kende veel helderzienden, maar wat ik afgelopen maanden mee heb gemaakt is moeilijk uit te leggen en te verklaren. De helderzienden die ik in mijn omgeving meemaak bemoeien zich eigenlijk nauwelijks met mij. Dit is vooral omdat ik ook een grens aangeef, het zijn vrienden dus ik wil ze niet over die lijn hebben. Toen ik begin dit jaar een nare energie voelde in mijn oude woning heeft een vriendin mij doorverwezen naar een website vol helderzienden. Dit klinkt een beetje gek, maar het zijn eigenlijk gewoon een handjevol spirituele mensen bij elkaar die de mensheid willen helpen. Ik kon kiezen uit diverse helderzienden en heb er met een paar gepraat. Ze gaven mij alle tijd om een keuze te maken. Na een paar helderzienden gesproken te hebben had ik al snel een klik met een jonge paragnost. Zij heeft vanuit haar huiskamer contact gelegd met mijn woning. Al snel voelde ze dat dit niet op afstand op te lossen was. Een paar dagen later kwam ze langs om het huis te reinigen, slechte energieën blijkbaar. De helderzienden om mij heen hadden dit wel eens mompelend aangegeven maar ik wilde er niks van weten. Toen eenmaal de lucht letterlijk geklaard was en de woning ontdaan was van de slechte energie vertelde ze mij dat het zo beter was, maar dat ik beter ergens anders kon wonen. Mijn energie ging blijkbaar niet samen met het huis. Nu woon ik al drie maanden ergens anders en mijn leven heeft een ommekeer gemaakt, ik ben gelukkig en mijn chronische ziektes zijn verdwenen. Helderzienden in mijn omgeving zeggen nu ook allemaal dat dit werkelijk te maken had met het huis. Let dus goed op waar je woont!