13 juli 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Een lichtgewicht rollator aangeschaft

Wat dat betreft is mijn moeder erg eigenwijs wanneer ik over een lichtgewicht rollator begin. Dit heeft ze gewoonweg hard nodig nadat ze vorige week is gevallen en nu erg angstig is om naar buiten te gaan. Aangezien ikzelf fulltime werkzaam ben in de zorg heb ik geen tijd om de hele dag bij mijn moeder te zitten om te helpen. Mijn vader is onlangs overleden waardoor mijn moeder alleen thuis is komen te zitten en dus ook alles zelf moet doen. Uiteraard help ik haar mee met wat ik kan, zoiets doe je gewoon voor je ouders toch?

126x126-2038f1ff9a2af9d623316724f772b59e.f2d

Nu dat ik er niet op zit te wachten dat mijn moeder nog een keer valt ben ik zelf maar op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik een rollator kan bestellen. Via het internet kan je namelijk gemakkelijk een rollator bestellen welke wordt bezorgd en gemonteerd op locatie! Zo ben ik terecht gekomen op de website van uw-rollator.nl waar je een keuze hebt uit een zeer groot assortiment!

126x126-224cbee7cb7d383dfd6f791aedc48650.f2d

Keuze samen gemaakt

Van de week ben ik samen met mijn moeder hier op de website gaan kijken of dat er een lichtgewicht rollator te vinden is die ze leuk vind. Hoe sceptisch ze in het begin was, hoe enthousiast ze nu is! Tegen haar wil in heb ik een rollator voor haar besteld zodat ze hiermee beter kan balanceren. Deze hebben ze gisteren bezorgd en sindsdien zie ik mijn moeder weer genieten! Ze loopt weer lekker buiten rond, iets wat ze al een lange tijd niet meer heeft gedurfd….