23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

tandarts

Een goede tandarts

tandartsEen goed gebit is erg belangrijk en hier heb je een goede tandarts voor nodig. Ik ga het hier over hebben omdat mijn moeder dit namelijk niet had. Mijn moeder gaat jaarlijks langs haar tandarts voor controle en steeds was er niks aan de hand. Ze had wel steeds last van haar kies en dit deed flinke pijn. Ik wilde haar daarom meenemen naar PC2 tandartsen. Hier ga ik zelf altijd naartoe en hier ben ik erg tevreden over.

Mijn moeder had dus erg veel last van haar kies en ik hoopte dat ze haar goed zouden helpen. Ze is al wat ouder en daarom had ze hier dagelijks behoorlijk wat last van. Wat ik zelf zo fijn vindt is dat deze arts altijd precies vertelt wat hij gaat doen en wat er gaat gebeuren dit zorgt voor erg veel duidelijkheid en daar ben ik super blij mee. Ik nam mijn moeder dus mee en gelukkig zagen ze al snel dat haar kies getrokken moest worden. Ze verdoofde der kies en alles gebeurde erg snel.

tandenElk halfjaar controle!p2c

Mijn moeder is erg blij met de hulp die ze gekregen heeft ze heeft nu geen last meer van haar kies en haar kies is vervangen door een kunstkies. Ze gaat nu elk halfjaar langs voor controle en dit geeft haar toch weer een beetje extra zekerheid. We zijn in ieder geval erg blij met PC2 tandartsen en ik ben blij dat ik mijn moeder hiermee heb kunnen helpen.