24 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Bericht na overlijden

Bericht na overlijden is mogelijk voor jouw familie

Bericht na overlijden voor je naaste familie leden is mogelijk. Bij My Message From Beyond is het mogelijk om jouw dierbaren een bericht te sturen na jouw overlijden. Dit bedrijf biedt jouw een platform aan voor jouw nabestaande. Hier vinden zij dan alle informatie waarvan jij vind dat zij moeten hebben. Zo kan je nuttige informatie bewaren op jouw eigen platform zoals wachtwoorden en adressen. Na het overlijden van jou, kan je je adresboek gemakkelijk delen met jouw nabestaande en kan je een bericht versturen naar je dierbaren. Of het nu een laatste groet is of een wens voor de toekomst. Wat je ook kwijt wil dat kan op deze platform.

Bericht na overlijden

Bericht na overlijden van mijn vader gehad

Nadat mijn vader overleden was, kreeg ik een paar weken later een bericht van hem. Hier stonden wat antwoorden in van wachtwoorden en een laatste groet naar mij en mijn kinderen toe. Dit was even schrikken maar ook weer heel mooi. Zo vertelde die aan mijn kinderen dat die geld opzij had gezet voor hun om te kunnen studeren. Dit geld is dan ook echt alleen voor de studie. Een Bericht na overlijden van mijn vader heeft dan mij en mijn kinderen zeer goed gedaan.