13 juli 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

particuliere thuiszorg

Wij wilden thuiszorg particulier Den Haag

particuliere thuiszorg

Wie kan ons helpen?

Een tijd geleden zag ik een advertentie tegen komen van thuiszorg particulier Den Haag, ik weet alleen niet meer precies van welk bedrijf dat was. Wie kan ons hierbij helpen? Wanneer ik zoek op thuiszorg particulier Den Haag kom ik verschillende verzorgingshuizen tegen, maar ik weet niet meer zo goed welke mij zo aansprak! Het is voor de tante van mijn moeder. Zij moet namelijk dringend naar een verzorgingshuis maar wilt liever particuliere thuiszorg. Voor ons is het natuurlijk beiden een optie, maar ik wil graag met iemand uit het vak overleggen wat de beste keuze is.

Particuliere thuiszorg

Wij weten vanuit verhalen van anderen dat particuliere thuiszorg een goede keuze is. Daar werken namelijk de beste mensen die echt persoonlijk contact onderhouden met hun cliënten. Wij willen dat de focus op kwaliteit ligt en niet op kwantiteit. Dat wij daar wat extra voor moeten betalen maakt helemaal niets uit! Mocht iemand van jullie weten wie die goede zorg biedt, in Den Haag, laat het mij dan weten! Het wordt erg gewaardeerd door mij en natuurlijk de tante van mijn moeder. Het liefst willen wij dat zij vanaf het nieuwe jaar regelmatig goed en persoonlijk geholpen wordt. Alvast bedankt!