12 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Weet u niet hoe u een echtscheidingsconvenant moet opstellen?

Ik en mijn vrouw zijn heel wat jaren samengeweest en het was ook echt een heel mooi huwelijk en wij hebben er meerdere mooie kinderen aan over gehouden. Soms is het echter zo dat het allemaal niet zo loopt zoals je op voorhand bedacht had en is het nodig dat de wegen tussen jou en haar gaan scheiden. Ik had het liever anders gezien en wij hebben het ook wel echt geprobeerd om dit op een andere manier te doen, maar het zat er helaas niet in. Wel hebben wij onszelf voorgenomen om alles op een zo goed mogelijke manier te doen en niet de kinderen te belasten. Ik ben heel blij dat wij dit kunnen en daarom dat wij ervoor gekozen hebben om een echtscheidingsconvenant te maken. Een echtscheidingsconvenant gaat ervoor zorgen dat wij van tevoren duidelijk afspraken maken over de manier waarop wij uit elkaar gaan. Ik wil dat wij alle twee het eens zijn over alimentatie en daarom dat een echtscheidingsconvenant handig. Daarnaast gaat de procedure ook een stuk sneller bij de rechter en kan mijn advocaat dit verzoekschrift een stuk sneller indienen. Ik raad u aan om een advocaat te vinden voor een echtscheidingsconvenant via eersterechtshulp.nl. Dit is een zeer overzichtelijke site die goed kan uitleggen en helpen wat je moet doen op juridisch gebied.

Een echtscheidingsconvenant om goed uit elkaar te gaan

Ik moet u meedelen dat het voor mij allemaal goed is gegaan en dat ik zonder problemen de scheiding heb doorstaan en dit was voor mij erg prettig. Ik heb het allemaal makkelijk rond gekregen en mijn ex-vrouw was ook tevreden met de overeenkomst en daar ben ik ook heel blij mee.

Maak goede afspraken met elkaar

Kijk op eersterechtshulp.nl, want:

  • Zij geven juridische kennis weg
  • Zij helpen u bij het vinden van een advocaat
  • Het is een zeer bruikbare en kundige website

Succes met de scheiding.