16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

crosfit

Tip voor een goede sportschool in Hoofddorp

CrossFit Hoofddorp in is een sportschool in Hoofddorp die zichzelf onderscheidt van alle andere sportscholen in de omgeving. Dit is namelijk een Hybride sportschool die erin is geslaagd om alle effectieve en populaire fitness activiteiten onder een dak te plaatsen, zodat iedereen van elk niveau en elke leeftijd kan sporten en hun persoonlijke fitnessdoelen bereiken. Bij deze sportschool wordt je volgens de visie visie van CrossFit Hoofddorp opgeleid door de professionele fitness coaches. De sportschool staat garant voor een gezond leven en zullen jou hier daarom ook uitstekend mee helpen. 

Waarom kiezen voor Crossfit Hoofddorp

Door middel van een basisprogramma leer je samen met je fitness coach, hierdoor zul je jezelf niet direct storten op workouts. Je daarom ook een relatie opbouwen met jouw persoonlijke personal trainer. Er worden namelijk 4 keer per jaar een personal coach meeting gepland waarbij jouw persoonlijke deoleen, vorderingen voor de aankomende periode worden besproken. Bij Crossfit Hoofddorp hebben ze al eme dan 10 jaar ervaring het geen wat zij annedien. Hierdoor weten zij precies wat wel en wat niet werkt en kunnen jouw gemotiveerd houden en uitstekend begeleiden op het pad naar een gezonder leven. 

crosfit-kids

Een gezondere levensstijl 

Zij zijn zeer trots op de voorgaande klanten/ atleten die zij hebben begeleid in het proces naar een gezondere levensstijl en hier erg aan zijn toegewijd. Crossfit Hoofddorp zegt echter wel dat je uiteindelijk natuurlijk wel verantwoordelijk bent voor je gien prestaties en raad daarom ook aan dat je :

  •  Meerdere keren per dag stretch
  • Zelfmassage / Foam Roller / Massage.
  • Eet verantwoord en heb een uitgebalanceerd voedingspatroon.
  • Vragen stelt wanneer je niet niet begrijpt 
  • 100% effort

Dit is de beste sportschool in hoofddorp dus neem snel eens een kijkje op de website!