23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Maxilia

Relatiegeschenken bedrukt bij Maxilia

Maxilia

Mooie relatiegeschenken

Een tijdje geleden vertelde een vriend van mij me over Maxilia. Hij zei dat ik hier de mooiste producten kan laten bedrukken en toen kwam ik op een idee! Ik wilde namelijk altijd nog een keer mooie relatiegeschenken ontwikkelen, die ik dan kan uitdelen aan nieuwe en bestaande klanten. Een relatiegeschenk dat ik zelf altijd erg leuk vind om te krijgen zijn pennen. Pennen zijn namelijk van die producten die je elke dag wel nodig hebt! Elke dag wordt men dus opnieuw herrinerd aan jouw merk of bedrijf, omdat de naam of het logo erop staat. Pennen zijn waarschijnlijk ook wel een klassiek voorbeeld van een relatiegeschenk en dat zorgt ervoor dat het nooit ‘uit de mode’ raakt! Maxilia heeft voor pennen erg veel opties. Er zijn een groot aantal aan verschillende kleuren en vormen te bestellen. Het leuke daarvan is dat je relatiegeschenken dus qua design kunt koppelen aan je eigen logo, door bijvoorbeeld dezelfde kleuren te gebruiken.

Maxilia

Cadeau voor jezelf

Zelf heb ik het altijd al leuk gevonden om te schrijven en misschien is dat ook wel een van de redenen dat ik pennen zo’n mooi relatiegeschenk vind. Als je het daarmee eens bent, dan kun je de pennen ook aan jezelf cadeau doen! Het is altijd leuk 1 van de ontwerpen zelf te houden, maar er zijn ook speciale uitvoeringen. Prachtige pennen die in een mooi doosje worden geleverd bijvoorbeeld. Dan wordt het al gauw een uniek cadeau waar je ook jezelf blij mee kunt maken!