23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Voor mijn praktijk folderbakjes gevonden

Omdat er in mijn praktijk veel foldertjes te vinden is en deze dan ook een beetje rondslingeren in de wachtkamer, ben ik opzoek gegaan op het internet naar folderbakjes. Deze vond ik al snel op de website van 2Bcreated. Op deze website hebben zij veel keuze in dit soort display’s. Maar ook in veel andere producten zoals:

  • Kliklijsten
  • Stoepborden
  • Showroomvoeten
  • Displays
  • Menukaarthouders
  • Deurhouders
  • Postersystemen
  • Bannersystemen
  • Binnenzuilen
  • Wandvitrines

Nadat ik de producten had doorgekeken op de website van dit bedrijf, besloot ik om er een aantal te bestellen. Al de volgende dag kreeg ik mijn producten al geleverd en plaatsten de display’s in de wachtruimte van mijn praktijk.

Veel netter en het ruimt mooi op

De wachtruimte in mijn praktijk is nu een stuk opgeruimde en door de folderbakjes is de kamer ook een stuk netter. Ook kunnen mijn patiënten makkelijker de juiste folder pakken wat zij nodig hebben. De display’s zijn mooi en zeer stevig en ik heb dan ook verschillende kleuren genomen. Nu ik zo tevreden ben, heb ik ook maar een standaard besteld voor mijn tijdschriften die ik in de wachtkamer heb liggen. Zo word de wachtkamer nog netter en is alles beter te vinden.