16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

facelift

Ouder worden van de huid

Ouder worden wil iedereen, maar helaas wordt het dan ook direct zichtbaar. De huid wordt minder mooi en andere gebreken kunnen ook aan de orde komen. Wil je niet direct zien dat de huid slapper wordt, en de elasticiteit afneemt dan kun je dit verhelpen door een facelift te nemen. Tegenwoordig is het niet meer nodig om een complete lift te nemen, je kunt bij kliniekveldhoven.nl eenvoudig ook bepaalde delen van het gelaat laten corrigeren. Ga jij ook weer voor een strak en fris uiterlijk?

Vermoeide uitstraling

Sommig mensen horen vaak dat ze erg zorgelijk kijken en erg moe ogen, door een bepaalde houding van de wenkbrauwen kan dit inderdaad zo eruit zien. Om dit op te kunnen lossen is er gelukkig geen complete facelift nodig, maar kan dit verholpen worden met een plaatselijke behandeling. Met een kleine ingreep zie je er weer fris en onvermoeid uit, iedereen zal het opvallen en je voelt je eigen ook direct een stuk lekkerder en zekerder in je vel zitten.

facelift

Facelift zonder operatie

Rimpels rond de mond of de ogen kunnen we ook niet omheen als we ouder worden, maar gelukkig is hierbij geen operatie nodig om te kunnen verhelpen. Door fillers te gebruiken kan de cosmetisch arts de rimpels verzachten, en extra volume aanbrengen waar dat nodig is. Zijn er diepere rimpels aanwezig in het gelaat, dan kunnen deze met het eigen lichaamsvet opgevuld worden om meer volume te creëren. Om meer effect te krijgen kan het nodig zijn om een chemische peeling te nemen.