16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Fysiotherapie Veenendaal

Ook met een nieuwe knie staat Fysiotherapie Veenendaal voor je klaar

Zelf kan ik je fysiotherapie Veenendaal aanraden. Na de afgelopen periode vaak met mijn tante mee te zijn geweest, heb ik een aardig beeld gekregen. De manier van communiceren en werken beviel ons zo goed dat ik ze ook op deze manier wilde bedanken. Al een paar jaar had mijn tante last van haar knie. Vooral tijdens het opstaan, zitten en traplopen kon je zien dat ze pijn had. Alleen zit eigenwijsheid in de familie, waardoor ze nooit echt stappen heeft genomen. “Het gaat vanzelf over” kreeg je dan te horen.

Begrip

Fysiotherapie Veenendaal past het tempo aan

Langzamer aan merkte we dat ze er meer last van begon te krijgen. Na veel tijd en moeite hadden we haar zover gekregen om haar knie eens goed te laten onderzoeken. Van haar kraakbeen bleek weinig over te zijn. Volgens mij heet dat artrose. Doordat ze die demping tussen haar boven- en onderbeen miste, voelde ze die pijn. Zelf weet ik niet precies wat er allemaal mogelijk was. Maar ik weet nog dat ze vertelde dat ze een nieuwe knie moest. Verrassend genoeg zag ze daar niet zo tegen op. Dit bood haar namelijk de kans om weer zonder pijn rond te lopen.

Oefeningen

Na de operatie moest ze het rustig aan doen. Het lichaam moest natuurlijk wennen. Hierbij werd ze doorverwezen naar fysiotherapie, zodat het proces zo optimaal mogelijk verloopt. Hiervoor ging ze naar Ellekoot, een fysiotherapie in Veenendaal. Alleen had ze zo nu en dan een lift nodig, waardoor ik eens een kijkje kon nemen. De manier waarmee ze met anderen omgaan viel me op. Ze hadden alle tijd voor je. Je bent geen klant, maar een cliënt. Dit vind ik een belangrijke eigenschap. De persoonlijke begeleiding, de manier van communiceren en het meedenken. Fysiotherapie de Ellekoot, nogmaals bedankt namens mijn tante.