16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Ongeluk in ziekenhuis leidt tot zoektocht naar letselschade advocaat Breda

misbruikOngeluk in ziekenhuis leidt tot zoektocht naar letselschade advocaat Breda

Een tijd terug is mij iets naars overkomen in het ziekenhuis. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog niet overheen. Het zoeken van een letselschade advocaat Breda was hard nodig. Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat het ziekenhuis in Breda was. Het feit is alleen wel dat ik in Breda woon en graag een letselschade advocaat Breda wilde hebben omdat ik graag praat met iemand uit mijn eigen omgeving. Een ongeluk kan gebeuren, maar in het ziekenhuis verwacht je dat niet. Het zou niet mogelijk moeten zijn dat je in het ziekenhuis met een dergelijk ongeluk te maken krijgt. Het stomme is dat ik niet eens in het ziekenhuis was voor mezelf. Het is niet alsof ik daar kwam voor een operatie of iets anders wat me mankeerde. Ik kwam langs om een vriend te bezoeken. Een goede vriend van me had een ongeluk gehad. Het was niet ernstig gelukkig, maar hij moest wel een nachtje blijven voor de zekerheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat heb ik toen geleerd. Mijn letselschade advocaat Breda vond het idioot dat dit heeft kunnen gebeuren. Ik stond gewoon in de gang en werd geroepen dat ik mee mocht lopen om mijn vriend te zien. Er stonden net wat chirurgen een beetje met elkaar te kletsen en te geinen. Hij had een scalpel in zijn hand en raakte mij per ongeluk recht in mijn oog.