23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Mijn zwager is zijn uitvaartverzekering direct online voor elkaar gaan maken

Kijk eens op www.uitvaartverzekeringdirectonline.nl vertelde ik mijn zwager nadat ik er achter kwam dat hij zijn uitvaart nog niet had verzekerd. Omdat ikzelf erg veel heb getobd met mijn gezondheid, ben ik mij ervan bewust dat een uitvaartverzekering hoe dan ook gewoon geregeld moet zijn. Mijn vrouw en ik hebben dezelfde en het voelt prettig om te weten dat mocht het zover zijn, dat de mensen om ons heen weten wat zij moeten doen en niet voor de vervelende verrassing komen te staan als hoge kosten. Toen mijn schoonvader kwam te overlijden hebben wij samen met mijn zwager de begrafenis geregeld. Pas dan besef je je pas wat er allemaal wel niet moet gebeurden.

Hopelijk zet dit meer mensen aan het denken die dit nog niet in orde hebben

Nadat wij de uitnodigingen voor de begrafenis hebben verstuurd vertelde mijn zwager dat hij ervan is geschrokken dat hijzelf zijn uitvaartverzekering nog helemaal niet voor elkaar had. En dat zette hem natuurlijk aan het denken en daarom heb ik hem direct op deze site geattendeerd, en heeft hij diezelfde week ook zijn uitvaartverzekering direct online geregeld. En dat is natuurlijk erg verstandig. Daarom wilde ik ook dit bericht achterlaten op deze site omdat ik er van ben overtuigd dat er vele mensen zijn die dit bericht lezen, dit zelf ook aan het denken zetten. Daarom hort deze tip zeker thuis op mijn site.