24 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Laserkliniek Amsterdam is de beste keuze!

Het behouden van een jonge huid en het goed verzorgen van het lichaam is voor veel mensen erg belangrijk. De laserkliniek Amsterdam weet dit uiteraard. Daarom bieden zij verschillende laserbehandelingen aan. Een van de behandelingen die zij aanbieden is het laser ontharen. Deze behandeling voeren zij uit met de BIOS Square Epil. De behandelingen hebben allemaal hun eigen voordelen. Het voordeel van deze behandeling is dat het 100% pijnloos is en dat definitief ontharen een optie is. Verder is het voor veel huidtypes mogelijk om behandeld te worden. De BIOS Square Epil is er namelijk voor alle huidtypes tot huidtype VI. Het apparaat is overigens het eerste apparaat ter wereld dat een vierkant gebied kan behandelen. Mocht deze behandeling interessant voor u zijn, dan bieden zij een gratis proefbehandeling voor u aan.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij laserkliniek Amsterdam, dan is de kans aanwezig dat uw verzekering dit vergoedt. Het is echter wel belangrijk dat u dit zelf nog even controleert.  Hierdoor voorkomt u dat er misverstanden ontstaan. Wat echter geen misverstand is, is dat zij met ervaren laser- huidspecialisten werken. Buiten dat heeft u bij hen geen last van wachttijden.

Zij van laserkliniek Amsterdam zijn er niet alleen voor u als het gaat om ontharen. Zo hebben zij ook andere behandeling die u een jongere en mooiere huid geven. Met de Medcos MicroSkinPolish zorgen zij voor huidverbetering en huidverjonging. De laserkliniek Amsterdam is een echte aanrader!

De behandeling van laserkliniek Amsterdam

  • Gezichtsbehandelingen
  • Laserbehandelingen