12 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Kies het juiste type gezichtsmasker

Een gezichtsmasker kan als een ware weldaad voelen voor je gezicht. Het zorgt voor een goede hydratatie, voor een fijn gevoel maar geeft je gezicht ook meteen een gezonde uitstraling.

Reinigen en hydrateren met een masker

Een gezichtsmasker werkt goed voor je huid omdat het een soort tweede laagje vormt. Hierdoor kan er geen vuil van buitenaf meer op je gezicht komen en kan het masker zelf zijn reinigende of hydraterende werking doen. Als je een droger huidtype hebt kies je het beste voor een masker dat ervoor zorgt dat er vocht ingebracht wordt in de huid. Heb je een wat vettere huid? Kies dan voor een masker dat zuiverend werkt. Een gecombineerde huid is ook prima te behandelen met een masker. Ook hiervoor zijn tal van soorten te koop. Zeker als je kiest voor een crème kun je een gecombineerde huid goed behandelen. Stel, je wangen zijn een stuk droger dan je voorhoofd. Dan kun je er met een crème ook voor kiezen twee verschillende soorten te gebruiken zodat je de probleemgebieden ieder op hun eigen maar ook meest efficiënte manier aanpakt met het beste resultaat.

Kant-en-klaar of uit een potje?

Gezichtsmaskers zijn in verschillende soorten te koop. Zo kun je kiezen voor speciale kant-en-klare maskers die je snel aanbrengt op je huid en die ook altijd precies op de goede plek op je gezicht komen te liggen. Dit laatste is het geval omdat er uitsparingen in het masker zitten voor je ogen en mond. Een kant-en-klaar gezichtsmasker is in diverse types verkrijgbaar. Denk hierbij een peel off maskers, collageen maskers en sheet maskers. De maskers hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken.

Kenmerken peel off masker

Een peel off masker leg je op je gezicht en dat wordt na verloop van tijd vanzelf hard. Voordeel van een dergelijk masker is dat het wanneer het hard geworden is dit zomaar van je gezicht te pellen is. Dit gaat heel eenvoudig en met een peel off masker zie je ook direct resultaat. Dit type masker is voor verschillende huidtypes te koop en heeft vooral een zuiverende werking.

Kenmerken collageen masker

Een collageen masker geeft ook direct na gebruik resultaat en zorgt ervoor dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt. Collageen is een huideigen stof die ervoor zorgt dat je huid soepel en voldoende gehydrateerd blijft. Als dit een beetje minder is kun je een collageen masker gebruiken om het vochtgehalte van de huid weer op peil te brengen. Nadeel van een collageen masker is dat het wel een tijdje nodig heeft om in te trekken en ze over het algemeen vrij prijzig zijn.

Kenmerken sheet masker

Een sheet masker is een soort doekje waarin een bepaalde werkzame stof zit. Het doekje past precies op je gezicht en ligt dus altijd goed. Als het er eenmaal op ligt begint de verzorgende stof die erin zit zijn werking te doen. Een dergelijk masker is makkelijk in het gebruik maar ze zijn wel vrijwel alleen online te koop.

Kenmerken masker dat je zelf aanbrengt

Als laatste soort masker kun je ook voor een crème kiezen die bijvoorbeeld in een potje of tube zit. In dat geval is er geen sprake van een kant-en-klaar masker maar breng je de crème zelf aan op je gezicht. De crème heeft als voordeel dat deze voor ieder huidtype te koop is en dat je deze doordat je hem zelf aanbrengt juist ook goed op probleemgebieden kunt smeren. De crème gaat langer mee dan een eenmalig masker en is dus voordeliger in het gebruik.

Kies een gezichtsmasker waar je baat bij hebt

Welk type masker je kiest is vooral afhankelijk van je type huid maar ook van het doel waarmee je een masker wilt gebruiken. Er is een groot aanbod in maskers, zowel in de winkel als online. Kies altijd een masker dat bij je type huid past en dat ook een goed effect zal opleveren. Een masker nemen dat geen nut heeft is niet erg zinvol en ook nog eens zonde van het geld. Een goed masker koop je ook bij Dermarolling.nl. Ze bieden veel verschillende types aan en je kunt bij ieder masker kijken voor welk huidtype het geschikt is en wat de exacte werking ervan is.

Online bestellen

Bestellen gaat eenvoudig en je bestelling wordt de volgende dag al geleverd. Als je ervoor kiest achteraf te betalen kun je eerst je producten bekijken voordat je ze afrekent. Er zijn verschillende manieren van betalen mogelijk en deze zijn allemaal veilig.