13 juli 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

hypnose

Hypnose Eindhoven was erg interessant

hypnose

Een mooie ervaring

Wanneer je het hebt over hypnose, dan kan dat veel weerstand opleveren. Zelf ken ik een hoop mensen die niet in hypnose geloven, maar het leek mij toch interessant hier eens wat meer over te weten te komen. Al snel kwam ik terecht bij hypnose Eindhoven. Bij hypnose Eindhoven heb ik toen een ‘hypno sessie’ gehad, na een goed intake gesprek natuurlijk. Het is erg bijzonder want ik merkte echt dat het werkte! In eerste instantie werd ik de hypnose ingeleid en leek het alsof ik er zelf controle over had. Er wordt gewerkt met de ademhaling en gedachtes die rustig in jouw hoofd rondzwerven. Toen ik eenmaal weer uit de hypnose werd gehaald, realiseerde ik mij dat ik er geen bewuste controle over gehad had! Het was alsof er een film in mijn hoofd had afgespeeld waarin ik zelf de hoofdrol speelde. Toch heb ik het ervaren alsof het echt was en in het ‘nu’ had afgespeeld. Dit was een ontzettend mooie ervaring en kan ik iedereen aanraden eens te doen!

hypnose

Een optie voor iedereen

Je hoort wel eens dat het bij sommige mensen wat langer duurt voordat zij zich kunnen overgeven aan de hypnose. Zelf vind ik het zo’n bijzondere vorm van zorg, dat ik mij er gelijk aan over had gegeven. Het is maar waar je voor open staat! Het is een optie voor iedereen, als je het maar wilt. Bij Holistisch Centrum Brabant kun je hiervoor goed terecht en daarom adviseer ik je daar eens contact op te nemen of informatie vraagt.