16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Hoe verlies je vet als je niet per se groot bent?

Mager vet: je ziet er mager uit met een shirt aan. Maar mollig als je geen shirt aan hebt.

Dit zuigt zo slecht omdat je niet weet of je moet concentreren op ballaststoffen of het verliezen van gewicht. Je moet spieren opbouwen en vet verbranden. Het probleem is dat je slechts een kleine hoeveelheid spiermassa hebt. Daarom zie je er zo mager uit met een shirt aan. Dit is ook de reden waarom je er mollig kan uitzien zonder een shirt aan – zelfs als je niet veel lichaamsvet hebt, als je geen spieren eronder hebt krijgt je lichaam geen vorm.

Als je mager bent maar vet hebt, dan val je in 1 van de 2 categorieën…

Je bent meer mager dan vet – dit betekent dat je niet veel vet op je lichaam hebt en er zit minimale spiermassa onder.

Je bent meer vet dan mager (#2 hierboven) – dit betekent dat je wat spiermassa hebt, het is gewoon bedekt met een dikke laag vet.

Als je meer mager dan vet bent: Begin met het verkrijgen van gewicht en het verkrijgen van grootte. Je moet een solide basis van spiermassa op te bouwen. Als je in plaats daarvan gaat sporten voor het aanmaken van spieren, dan ga je alleen dunner en dunner lijken.

Als je meer vet dan mager bent: Begin met het verliezen van gewicht en begin met gezond eten zoals het gebruiken van een Snickers HiProtein bar Chocolate. Je moet wat vet kwijtraken zodat je de spier kan blootleggen die zich eronder heeft verstopt. Als je in plaats daarvan meet bulked, ga je alleen groter en groter lijken.

Als je niet weet in welke categorie je valt: Dan raad ik je aan om te beginnen met bulken en het verkrijgen van massa. Dit komt omdat je het potentieel hebt om meer spieren te verkrijgen (bron: https://www.supspace.nl/).