23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Goede hulp dankzij Dieetland

gg-bran-crispbread-nieuwToen ik een paar maanden geleden besloot om af te vallen heb ik dat via de site van Dieetland gedaan. Ik had er vaak goede verhalen over gehoord en wilde het toen wel eens zelf uitproberen en kijken of het ook hielp. Je had heel veel keuze uit verschillende soorten producten waarmee je kon afvallen zoals shakes, crackers en repen maar zelf koos ik als eerste voor de crackers. De eerste dag heb ik een paar pakjes besteld om eens te kijken hoe dat zou zijn en een aantal weken bij te houden of het resultaten gaf zoals de bedoeling is.prototoast-bruin-cacao-ciao-carb

Goede keuze gemaakt

Na dat ik een aantal weken aan de crackers van Dieetland zat kon je al langzaam een verschil merken met voorheen, ik was al een aantal grammen af gevallen en daar was ik ook erg blij mee. Naast de crackers ben ik ook shakes gaan gebruiken zo dat ik een optimaal resultaat zou krijgen dankzij de eiwitten en koolhydraten die er in verwerkt zitten. Een paar maanden later zag je een goed verschil en was ik er erg blij mee dat ik voor deze keuze heb gekozen, ik zou het ook zeker anderen aanraden die een paar kilo’s willen afvallen door middel van verantwoorde producten.voordeelpot-shake-pudding-dessert-ontbijt-chocolade-dietimeal