23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Goed alternatief: Go-ritchy

 Goed alternatief: Go-ritchy

 goritchy

Stoppen met roken, we willen het allemaal wel, maar waarom doen we het dan niet? Of gaat het zo moeizaam? Ik was er ook zo een, ik rookte als een ketter, wilde wel stoppen, maar kon er maar niet van afblijven. Ik ken de woorden; ‘als je het echt wil, lukt het je wel.’ Ik kon daar alleen maar op antwoorden: ‘kennelijk wil ik het dan nog niet echt..’ En zo geschiedde ook, ik bleef door roken en af toe waagde ik nog een poging tot stoppen, tevergeefs. Tot ik van Go-ritchy hoorde! Go-ritchy bood, of biedt, namelijk e-sigaretten aan. Dit zijn elektrische sigaretten die je dezelfde ervaring van een echte sigaret laten beleven, zonder dat het schadelijk is. Het is namelijk een waterdamp en je kan het ook nog eens altijd gebruiken. Bovendien bespaart het geld. Enfin, ik besloot aan de Go-ritchy te gaan, nooit geschoten is altijd mis, dacht ik zo. De eerste paar weken bij het gebruik van de Go-ritchy rookte ik ook nog gewoon, maar ik merkte dat het al steeds minder werd. Na een maand was ik er compleet vanaf, ik hoefde geen tabak sigaret meer, gaf mij maar de Go-ritchy. En nu gebruik ik nog steeds de Go-ritchy. Vrienden zijn versteld van het feit dat ik nu niet meer rook. Ze hadden het niet verwacht, ik moet zeggen, ik ben er best wel trots op! Eindelijk van de sigaretten af maar toch nog een heerlijk momentje van ontspanning met de Go-ritchy.