16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Gezegend met producten van Amanprana

Gezegend met producten van Amanprana

Sinds ik de producten van Amanprana Amanpranagebruik voel ik mij al veel gelukkiger en intenser. Met intenser bedoel ik bewuster en gezonder. Het leven is erg mooi en ik leer nu pas de kracht van mijn eigen lichaam kennen. Vroeger werd er altijd eten voorgeschoteld door mijn ouders, toen nog niet wetende hoeveel smaakstoffen en ongebruikelijke stoffen het bevatten. Zo kwam ik ook al snel in aanraking met fastfood en heb ik eigenlijk mijn hele puberteit ongezond geleefd. Toen ik op mijn 19e een maagzweer kreeg, wist ik dat er iets moest veranderen. Ik heb mij toen nog nooit zo slecht gevoeld en ik wilde dit ten alle tijden voorkomen. Zodoende zocht ik bewust naar goede producten om mijn voedingspatroon te veranderen. Hoe meer je er mee bezig bent hoe meer je tegenkomt en al gauw leerde ik de bijzondere krachten kennen van voeding. Ik eet alleen nog maar vers voedsel en vul mijn voedingswaardes aan met natuurlijke (en biologische) voedingssupplementen van Amanprana. Zo ben ik in een jaar tijd twaalf kilo verloren, de overtollige kilo’s zeg maar, en voel ik mij sterk en fit in mijn eigen lichaam. Van die maagzweer heb ik nooit meer wat gevoeld. De meeste vriendinnen vonden het nog een beetje gek dat ik zo gezond werd opeens. Ik vond het soms ook nog wel vervelend, een avondje snel een hapje doen in een fast food restaurant zat er voor mij niet meer in. Maar nu merk ik dat ik mijn vriendinnen juist inspireer en dat zij ook gezonder gaan eten. Ik geloof dat je met de juiste producten echt je lichaam kan laten herstellen, zelfs van erge ziektes. Ik voel mij echt gezegend met de producten van Amanprana en wil dit ook doorgeven aan de mensen die nog zoekende zijn op het gebied van voeding en producten.