23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

kaal

Geweldig resultaat bij eClinic

Eigenlijk vond ik het niet zo raar dat ik mijn haar langzaam begon te verliezen. Elke man in mijn familie wordt vroeg kaal of grijs en daar had ik redelijk vrede mee. De laatste tijd begon ik er wel steeds meer op te letten, hierdoor werd ik steeds ongelukkiger. Het komt misschien ook omdat ik een jongere vrienden heb, maar zij vond het eigenlijk niet eens zo erg.

Geweldig resultaat

eclinic-logoUit nieuwsgierigheid ben ik op het internet op zoek gegaan naar haartransplantaties. De voor en na foto’s op de websites zagen er veelbelovend uit en daarom begon ik het te overwegen. Toen ik op de website van eClinic kwam was ik verbaasd over de prijslijst. Vergeleken met andere klinieken was eClinic veruit het goedkoopst.

artsDe ervaringen van de mensen die in de kliniek waren behandelt waren allemaal positief en daarom heb ik een afspraak gemaakt. Het is niet zo dat ik direct een haartransplantatie wilde ondergaan, maar ik wilde wel weten wat het ongeveer ging kosten en of het echt verantwoord zou zijn.

Tijdens de afspraak heeft de arts mij heel erg veel informatie en advies gegeven. Ze vertelde mij dat ik het alleen moest doen als ik het zeker wist, omdat het vaak iets psychologisch is. Na de gesprekken heb ik besloten dat ik de transplantatie wilde ondergaan.

Eigenlijk stelde de behandeling niks voor, omdat ik helemaal niks voelde. Met het eindresultaat ben ik ontzettend blij. Sinds de transplantatie voel ik mij een stuk beter en ik ben een heel stuk minder onzeker.