23 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Fysiotherapie in Rotterdam gehad bij dit bedrijf

Fysiotherapie in Rotterdam heeft mijn klachten verminderd en sommige helemaal laten verdwijnen. Natuurlijk zijn jullie nu erg benieuwd waar ik heen ben geweest. Het bedrijf Fysionetty is een onderneming die mijn pijn klachten heeft laten verdwijnen en andere een stuk minder heeft laten voelen. Natuurlijk ben ik nog niet helemaal klaar met mijn fysio, maar ik ben wel al een stuk verder dan eerst. Omdat ik nogal veel last had van mijn rug en spanningshoofdpijnen. Adviseerde mijn huisarts om een goede fysio te nemen. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming omdat ik heel wat goede verhalen over dit bedrijf had gehoord.

Fysiotherapie in Rotterdam

Fysiotherapie in Rotterdam is dan zeker een aanrader voor iedereen

Bij Fysionetty kan je voor uiteenlopende klachten terecht. Iedere klacht wordt anders benaderd en behandeld. Als je voor het eerst bij deze fysio komt krijg je een intake gesprek. Tijdens dit gesprek word jou klachten besproken en krijg je de behandeling te horen die het beste bij jouw klachten past. Ook de hoeveelheid behandelingen word er besproken op de eerst afspraak. Zelf hoef ik nog maar een paar keer naar de Fysiotherapie in Rotterdam en dan zijn mijn klachten allemaal weg. Daarom raad ik jullie deze onderneming ook aan.