13 juli 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

schoonheidssalon Venlo

Een goede schoonheidssalon in Venlo

Wanneer je op zoek bent naar een goede schoonheidssalon in Venlo, dan ben je bij Reflections aan het juiste adres. De oprichtster van deze salon is Bianca en woont sinds 1999 in Venlo. In 2001 is zij afgestudeerd via NOLOS opleidingen te Venlo als gediplomeerd STIVAS schoonheidsspecialiste. Daarna heeft zij een eigen zaak geopend. Behalve dat zij veel kennis heeft van huidverzorging gebruikt zij alleen maar het beste merk Babor. Niet alleen kan je je hier lekker laten behandelen, maar je kan ook de producten die hier worden gebruikt online bestellen. Op deze manier kan je ook thuis lekker genieten.  schoonheidssalon Venlo

Lekker ontspannen

Vanaf het eerste moment dat ik over de vloer bij de schoonheidssalon in Venlo kom, ben ik een stuk relaxter geworden. Natuurlijk ben ik voor die tijd altijd heel erg gespannen, maar zodra ik plaats neem op de stoel valt alle spanning van mij af. Niet alleen voor een huidbehandeling maak ik hier vaak een afspraak, maar ook voor een make-up behandeling of een Cosmetische Pedicure kom ik hier graag langs.

Ben jij van plan om eerdaags te gaan trouwen en wil jij echt in de belangstelling staan, neem dan eens een kijkje op de website van deze zaak, want ook voor visagie en bruidsmake-up ben je hier aan het juiste adres.