12 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Dankzij particuliere thuiszorg kon mijn moeder thuis herstellen

Mijn moeder heeft  particuliere thuiszorg waardoor ze  na haar val van de stoep niet afhankelijk is van haar kinderen., maar ze kan zo lekker thuis, in haar eigen huis zijn. Ik moet zeggen dat we zo blij zijn met de hulp van de thuiszorg, behalve dat er een enorme last van onze schouders is gevallen weten we nu dat er dag en eventueel in de nacht goede hulp voor mijn moeder aanwezig is. Wat was begonnen als een leuk dagje uit met de hele familie, eindigde in het ziekenhuis met onze moeder. Tijdens dit uitstapje had mijn moeder een stoepje over het hoofd gezien en was hierdoor raar gevallen, met als gevolg een gebroken been. Terwijl de rest van de familie naar huis ging, bleven mij  broer en ik bij mijn moeder terwijl ze door de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Na heel lang wachten, veel onderzoeken en foto’s kwam de diagnose gebroken been naar voren, waarna op de gipskamer een gips werd aangebracht. Daar zat moeders dan in een rolstoel te wachten om met een speciale rolstoeltaxi naar huis te worden gebracht.  Via het ziekenhuis hadden we het telefoonnummer van een particuliere thuiszorg gekregen, hier hadden we de afspraak gemaakt voor hulp thuis zodra mijn moeder weer thuis was.   logo (1)

Het gips mag er weer af

Na een paar maanden mocht eindelijk het gips er weer af, tot grote opluchting van mijn moeder. Mede dankzij de goede hulp waren deze maanden goed verlopen, en had mijn moeder niets te klagen over haar verzorging thuis.