16 juni 2024

Amorforte

Alles voor uw lichaam…

Bogaard Kliniek zorgt voor een stralende lach

Bij Bogaard Kliniek bent u op de juiste plek voor een gebitsreconstructie. Wij vinden dat mooie tanden en stralende lach voor iedereen bereikbaar moet zijn. Samen met u kijken onze specialisten wat de beste oplossing is voor uw gebit. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer een prachtige, stralende lach heeft.

Bogaard Kliniek biedt u de beste oplossing

Bogaard Kliniek staat bekend om de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige specialisten die u altijd de allerbeste oplossing bieden. U kunt bij onze kliniek terecht voor:
Implantaten
Kronen
Bruggen
Gebitsprotheses
All-on 4 behandeling
All-on 6 behandeling

Geen lange wachttijden

Heeft u een gebitsreconstructie nodig? Bij Bogaard Kliniek kunt u snel terecht kunt voor een eerste consult. Tijdens dit consult luisteren wij met aandacht naar uw vragen, wensen en verwachtingen. Ook geven wij u uitgebreide informatie over de behandeling en de kosten. Zo wordt het voor u duidelijk hoe wij u kunnen helpen.

U bent goed voorbereid op een behandeling

Ons behandelteam zorgt ervoor dat u goed bent voorbereid op een behandeling. De doorlooptijd van een behandeling is afhankelijk van de gebitsreconstructie.
Een complete gebitsreconstructie duurt doorgaans drie maanden tot een jaar.